Hjärna på högvarv

Så typiskt av mig att skriva bloggens första blogginlägg mitt i natten när man egentligen ska ligga i sängen och susa sött. Haha. Är jätte trött fast hjärnan är i högvarv av någon anledning,  vilket är jätte jobbigt för jag ska upp tidigt imorgon och åka till jobbet. Aja, varför inte kicka igång bloggen med ett inlägg nu än att jag ska gå och vänta på något vettigt att skriva, haha!

Men tycker det är konstigt, det här med att jag är trött, för jag har inte gjort sådär jätte jobbiga och utmattade saker på jobbet idag eller haft smockfullt med kunder. Istället har jag suttit 80-90% av hela dagen, tagit det lugnt och tittat på Avatar: legenden om Korra och emellan åt ägnat mig åt mitt nya favorit mobilspel,  Hobbit: Kingdoms of Middle-Earth. Jätte roligt spel, synd bara att man inte har tålamodet allt eftersom tiden för att träna olika trupper, utföra all möjlig forskning och bygga olika byggnader tar allt mer tid ju längre upp i level på spelet man kommer. Men antar att detta är ett bra sätt att lära upp sin tålmodighet!

Men nu måste jag försöka sova, såg nu att klockan redan börjar närma sig 01, jag som brukar gå och lägga mig för att faktiskt sova vid 22:40 typ… shit.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate