Lördag kväll, kaos kväll

2015-12-06_01.42.43

Hittade min gitarr ikväll och bestämde mig för att plinka lite på den. Fick stämma om strängarna lite men det gick super bra sen. Glömt bort hur kul det är att spela gitarr, tror nog att jag kommer ta upp det igen!

Igår jobbade jag bara och kände inte riktigt att det fanns något att skriva om egentligen. Men senare runt kvällen träffade jag och hängde med en lajvkompis hemma hos mig och tänkte att jag skulle skriva om våran så kallade peppkväll, som senare bara blev en typ kolla-på-tv-och-fixa-småkraffs-för-att-sedan-gå-och-sova-direkt-kväll (långt det blev haha). Så det blev inget skrivande alls igår. Men det var lika bra, som sagt hände det inget speciellt igår.

Jag och min kompis snackade mest om lite olika lajv, jag skrev om några av mina lajvbrev som jag skrivit på i veckan som hamnade på mina nya brevpapper jag fixade igår. Kände mig som en femåring på julafton när jag skrivit ut 20 kopior av brevpapprena och skrivit breven på dem, haha.

Idag var jag i Uppsala på lajv med några vänner vilket var jätte roligt även om jag inte interagerade så mycket alls, eller ansträngde mig så värst. Men det var kul och öppnade upp för väldigt mycket nytt spel märkte jag efteråt. Var helt slut i huvudet efter lajvet och ville typ bara åka hem, ta ett väldigt varmt bad och mysa ner mig i soffan i min fluffiga morgonrock med film och snacks. Vilket jag nu efter att ha kommit hem har gjort.

Men tillbaka vägen hem var inge rolig alls. Först när vi sagt hejdå till alla på fiket efter lajvet, knallat hela vägen till Uppsala centralstation och är fem minuter ifrån vårat tåg märker jag att min plånbok saknas! Blev jätte stressad och gråtfärdig men som tur var erbjöd en av mina vänner sig för att bokstavligt talat springa tillbaka till caféet och leta. Jag missade tåget som jag planerade att ta men fick tillbaka plånboken. Sen väl på tåget hem bestämde min mobil sig för att inte vara arbetsvillig och hängde sig i två timmar. Nu när jag väl kom hem märkte jag att den dött och testade att ladda mobilen för att få igång den och då funkade den som den skulle. SÅ jag slipper åka iväg och lämna telefonen på lagning och betala dyra pengar! Men förutom dessa motgångar har dagen varit perfekt faktiskt, är jätte nöjd

Men nu blir det sängdags om jag ska lyckas orka upp och åka iväg till min frisör för att klippa mig!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate