Nere på botten och raka vägen upp!

'You're not losing a daughter, Dad, you're gaining a son.' 'You're still moving out, right?!'

’You’re not losing a daughter, Dad, you’re gaining a son.’ ’You’re still moving out, right?!’

Sitter hemma hos min mormor nu och har precis ätit. Har bara tagit det lugnt idag. Varit på två promenader och suttit i telefon större delen av dagen.

Tidigare i veckan gick jag ut för min familj om några ganska privata saker som fick ganska tunga efterreaktioner, så nu försöker jag få ordning på livet och vardagen igen. Ganska strulig situation, men det kommer att lösa sig förr eller senare. Tycker att bilden ovan var så klockren med min situation, även om det kanske inte gick till exakt som på bilden!

Men fr.o.m i stort sätt igår, kommer jag nu mera bo hos min mormor. Måste bara få tag i alla mina saker som fortfarande står hemma hos min far vilket jag hoppas på att få tag på innan jul, senast nyår.

En sak som dock är ganska tråkigt är att jag nu inte längre har ett 360 att kunna spela mina tv-spel på längre. Men antar att det får ligga på hyllan tills jag kan ha ett 360 själv. Äger inte ens en egen tv liksom…

Ska försöka skriva lite mer på min fanfiction ikväll också innan jag ska sova och åka till jobbet vid 10 imorgon. Det är en sak som varit svårt i allmänhet, att hålla mina deadlines för min fanfiction som jag postar online, samtidigt börjar jag förstå hur svårt en del författare har med att skriva böcker och få dem publicerade.

Vilket fall som, så är det kul att kunna fortsätta med den och all annan skrivning som jag tycker om att göra!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate