23 december 2015

Sitter på jobbet och tänkte att jag skulle uppdatera lite om livet nu när det är ganska lugnt på jobbet sista dag!

Håller på och försöker plöja mig igenom de sista avsnitten på Legend of Korra men det har inte gått så bra med all julrush på jobbet. Så det ska bli skönt när jag går på ledighet för resten av året och kan kolla klart på serien,göra min recension och sedan hoppa direkt på Tokyo Ghoul. Kollade på trailern för den förut och blev alldeles hype av klippet, ska bli riktigt spännande och se serien. Förhoppningsvis kommer det inte ta alldeles för lång tid och bli klar med den.

Har kollat runt dessutom på google och tumblr och hittat en massa roliga 30 dagars utmaningar som man ska rita varje dag. Funderar på att göra en -eller några fler- för att få igång mitt ritande igen. Var så otroligt länge sedan jag sist ritade och saknar det verkligen. Sist jag ritade något var nog när jag var tillsammans med mitt ex som jag bodde ihop med och nästan höll på att skaffa familj med, vilket blir ungefär 2 år kanske lite mer? Kommer inte ihåg exakt exakt när jag ritade sista bilden men vet att jag var tillsammans med honom då. Dessutom behöver jag en ny start på det nya året så detta blir super bra!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate