Juldagen 2015

God jul på er allihopa! Idag har jag i stort sätt bara tagit det lugnt med min bättre halva. Vi har i stort sätt bara latat oss idag, men sen fick vi nog och drog istället in till stan och kollade på en ny film som heter Joy, som jag kom hem ifrån för någon timme sedan. Jättebra komedi som är baserad på en sann händelse, rekommenderar den verkligen för er som gillar komedi med lite drama också. Käkade lite innan bion så nu även efter bion är jag mätt så att jag nästan inte orkar med någonting!

Fick dessutom, som vanligt, en impuls av att vilja byta tema på bloggen vilket jag gjort. Gillar den faktiskt, stilrent och ljust nu i våra mörka vinter tider, minus snön… Jag kan aldrig hålla mig till ett och samma tema i mer än någon månad känns det som. Kanske det är något fel på mig? Haha. Nej, det är det inte, men man skulle ju kunna tänka det ibland.

Är så trött i huvudet idag så jag vet egentligen inte varför jag skriver, för det känns inte som att jag har något speciellt intressant att skriva om, som med allt annat typ. Har samma problem med min bok jag påbörjat nu och försöker skriva så mycket jag kan, men har en spärr i huvudet och vet inte hur jag ska komma förbi den spärren eller hur min bok ska fortsätta. Så typiskt.

Men jag hoppas att ni alla har haft en super härlig och mysig jul med era nära och kära! Själv har jag haft en hyfsad god jul, synd bara att julkänslan saknades på grund av den gröna julen. Kan typ bara få julkänsla vid jul när snön ligger tätt på marken, men inte detta år!

 

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate