Gott Nytt 2016!

Mycket har redan hänt på det nya året, shit va tiden går fort! Sitter just nu på tåget till min bättre halva, åh som jag längtat efter honom. Men det finns något annat som jag längtar efter nästan lika mycket som min bättre halva, och det är årets vinterlajv! Nu är det nämligen lite mindre än två veckor kvar *panikskrik* Men detta vinterlajv är jag, även med mindre än två veckor kvar till deadline, osäker på om jag kommer kunna åka med då jag väntar på svar från så mycket som 3 företag om jobb!!! Får bara hoppas på det allra, allra bästa att jag får både ett utav jobben och att jag kan åka med på vinterlajvet. Annars kommer det ju i och för sig mer lajv senare i livet också… men det vore så härligt att kunna åka bort i 4 dagar och bara få va, glömma bort vardagen för en liten stund och träffa älskade och saknade vänner!

Imorgon ska jag, på tal om jobb, provjobba på ett utav företagen vilket kommer bli jätte roligt! Sen på måndag nästa vecka ska jag på en arbetsintervju borta i Kista. Är helt ärligt lite nervös inför den intervjun då det företaget endast söker efter heltidsanställningar. Så får jag jobbet så har jag kommit halvvägs till en egen lägenhet och 100% frihet. Ganska stor grej att ta in när man väl fattar hur bra det går nu efter allt som hänt i ens privata liv. Men det sista företaget har varit lite svårt att faktiskt få antingen en intervju, provjobb eller bara allmänt svarangående om/när jag kan börja jobba hos dem. Jag har även, efter typ 100 år, sökt in för att få plugga Svenska 3 på Komvux där jag bor för stunden. Det hoppas jag också på att få komma in på, då kommer jag plugga i en faktisk skola varje måndag och fredag. Så skönt att det bara blir två dagar i veckan så att man har resten av veckans dagar till att plugga, jobba och träffa nära & kära.

men nu ska jag alldeles strax byta färdmedel, gotta hurry away!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate