plugg och livet

Satt nyss för en liten stund och blev klar med dagens arbete utav mitt muntliga föredrag om DreamHack till fredagens lektion. Just nu sitter jag och kollar runt på nätet lite medan jag lyssnar på lite dubstep, bara tar det lugnt helt enkelt.

Sade upp mig från jobbet idag då jag känt att jag inte mår bra psykiskt av det, och jag måste fokusera på mina studier just nu annars kommer jag aldrig klara mig igenom detta träsk av F som ligger kvar som en svans på mig. Dessutom vill jag kunna ha den fria valmöjligheten att välja precis vad jag vill plugga till. Har en tanke om att utbilda mig till först skribent (journalist) och sedan ta en utbildning inom e-sport av något slag, kanske speldesigner eller liknande. Men får se vad det blir, inte helt 100 än på vad jag faktiskt vill jobba med.

På fredag ska jag på en ny arbetsintervju och förhoppningsvis får jag jobbet, då kommer jag inte ha något problem alls med att kombinera skolan och jobb. Längtar redan!

Men har märkt att vanliga dags jobb, 9 till 5 jobb så att säga, är inget för mig. Jag trivs bäst när jag jobbar som servitris. Vet inte vad det handlar om, kanske har det med att jag tycker om att vara uppe sent och inte behöver så värst många timmars sömn.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och komma tillbaka starkare än någonsin!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate