Skolan och vardag

Sitter i skolan och har en liten rast nu efter de muntliga föredragen som vi haft på lektionen idag. Gick ganska bra, förutom att jag inte höll mig till instruktionerna helt och hållet. Vi skulle rekommendera antingen en bok, en hemsida eller en app, vilket var inte vad jag gjorde… Jag rekommenderade Dreamhack. Men det gick bra i alla fall!

Känner mig annars ganska säker i kursen, håller på och plöja igenom mina två böcker inför den jämförande bokrecensionen av mina två böcker: Throne of Glass och A Game of Thrones. Håller på just nu och läser den först nämnda och den är så sjukt bra att jag knappt kan lägga den ifrån mig när jag väl läser den. Blev faktiskt tipsad om den utav en av mina bästa vänner!

Har dessutom kollat klart på Legend of Korra samt hunnit kollat klart på Tokyo Ghoul under den tiden som gått från att jag jobbade borta i Gamla stan fram till idag. Helt sjukt hur pass kort tid det tog för mig att se hela TG utan att hålla på i flera veckor. I och för sig satt jag med den serien så fort jag fått en ledig stund från både jobb, lajv och skola. Helt sjukt! Kommer lägga upp två recensioner om båda serierna, vilket kommer bli super roligt att få skriva om.

Har ju som sagt varit på lajv också förra veckan, så kommer ladda upp lite post-lajv bilder som togs efter att vi avslutade lajvet. Allt gick så fort så känns inte som att man var borta och lajvade i hela fem dagar, men det var roligt och förvånansvärt lugnt och inte så händelserikt (vilket låter jätte tråkigt, men ja, haha). Kommer skriva om lajvet i ett separat inlägg där allt kommer förklaras/berättas om i mer detaljer.

Idag ska jag nu efter lektionen som slutar om tio minuter åka hem till särbon, äta lunch och sedan vid tre tiden gå på ett arbetsmöte, intervju om man vill kalla det, för ett nytt jobb inne i stan och sedan bara åka hem och ta det lugnt, antagligen plugga!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate