Resan börjar!

2016-01-30_19.00.18

Har idag varit på dop för min minsta syssling, vilket var jätte vackert och trevligt. Men sedan jag kom hem (alltså för typ tre eller fyra timmar sedan) har jag bara suttit och hållit på med min nya app, 50 Languages.

50 languages slovenscina 50 Languages är en app för att lära sig olika språk. Jag blev trött idag när jag var runt omkring mina slovenska släktingar som pratade slovenska med varandra utan att jag fattade så då laddade jag ned den här appen (ni hittar den enkelt på Google play) och började plugga direkt när jag kom hem. Det är det bästa jag testat faktiskt, finns så mycket val möjligheter på den till att lära sig, göra tester, uppgifter etc. Jag rekommenderar den här appen verkligen till er som vill lära ett nytt språk utan att behöva betala en skyhög summa pengar för en kurs. Appen är nämligen gratis! So knock yourself out!

Discussions

  1. Kalyn Reply

    Imsesprive brain power at work! Great answer!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate