Världen är en ända stor grå pöl

15986578307_59fc096c0e_k

Inledde dagen med tanke inställningen, och inläggets rubrik, världen är en ända stor grå pöl. Vaknade idag på morgonen och kände mig tom, orkeslös och inte alls sugen på vad livet hade att erbjuda idag. Världen och livet känns inte som något positivt alls idag. Allt är grått och tråkigt bara, men förhoppningsvis vänder det till något bättre senare under dagen. Hoppas kan man ju alltid göra i alla fall.

Vet inte heller hur det kom sig idag, men märkt att jag på något sätt hamnat i den där årliga eller säsong, om man ska kalla det så, depressionen som jag nästan alltid får vid vintern. Missförstå mig inte, jag älskar vintern men när det är den där typiska ”winter wonderland” med en massa glittrande snö, lagom låga minusgrader och en fin vintersol som lyser på allt den rör vid! Men nu när det är för det mesta slask, grönt och fortfarande sådär alldeles för kallt blir jag bara ledsen, lite extra på grund av några jobbiga situationer som jag dealar med i mitt privatliv också, vilket påverkar dagens tanke inställning och mig själv lite extra. Vill bara att det ska bli vår och sommar samt att mina privata situationer ska vända mot det bättre och lösa sig. Och nej, jag kommer inte prata mer ingående, eller i detalj, om vad jag går igenom i mitt privatliv överhuvudtaget här eller någon annan stans på nätet.

Något positivt i alla fall som händer i mitt liv just nu är att jag från och med idag kommer ta tag i min träning stenhårt nu. Satt nämligen här i helgen som varit och skrivit ett två veckors schema/planering för min träning så det ska bli jätte skönt att få träna bort allt fett som satt sig som iglar på min kropp och få byta ut det mot starka, friska och sexiga muskler som man hade för ungefär tre eller fyra år sedan! Har dessutom lyckats sluta med cola drickandet, som varit källan till min viktuppgång, vilket är jätte skönt för då kommer min mage förhoppningsvis försvinna markant tillsammans med min träning. Hoppas också på att någon gång i år kunna återuppta bågskyttet som jag försökt med nu i nästan två år!

IMG_1010

Men men, sitter just nu på espresso house inne stan och pluggar på min litteratur uppsats till kursens slut samt lite andra svenka uppgifter som jag har att göra. Orkade inte åka hem och behöver verkligen få lite ostörd tid till pluggandet om jag ska ha en chans att klara denna kurs och i efterhand kunna välja fritt vad jag vill plugga till som jag, i framtiden, kan tänka mig arbeta med senare i livet!

Fast det återstår att se, är ett litet tag tills det blir aktuellt, även om jag känner mig sjukt stressad och har verkligen ingen aning om vad jag vill hålla på med. Varit inne tidigare på att plugga till frisör och typ starta upp min alldeles egna salong, men efter typ sex eller sju försök att komma in på skolan orkar jag inte längre. En liten del i mig vill fortfarande hålla på med det, men vet inte vad jag kommer göra. Det återstår att se helt enkelt!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate