Torsdag 4 februari 2016

2016-02-04_13.46.04

Vilken härlig dag med sol! Saknat soliga dagar som denna så länge nu under vintern. Sitter just nu på pendeln på väg in till stan för att umgås lite med min bättre halva och bara njuta av det fina vädret. Ska försöka hinna med att mejla till frisör skolan som jag sökt till ungefär fem eller sex gånger nu under tidigare år. Har nämligen fått mersmaken av yrket tillbaka och ska kämpa igen tänkte jag. Måste bara boka ett möte med skolan så att jag kan få tag i alla papper som ska skickas in till min hemkommun. Jag hoppas verkligen att jag kommer komma in någongång. Det vore verkligen en dröm som går i uppfyllelse!

Träningen gick betydligt bättre idag också än vad den gick i måndags och resterande dagar av veckan som varit (då jag inte tränade alls, oops.) så nu kommer mersmaken för även träningen, vilket är jätte skönt för då kan jag få lite rutin på det hela förhoppningsvis.

Ska försöka skriva lite mer på min fanfiction idag också nu när det känns som att orken för… typ allting, börjar komma tillbaka sakta men säkert. Vet att det finns en hel del människor som väntar på nästa kapitel, vilket är super svårt att skriva utan att haka upp sig ibland. Men det är bara för att jag vill ju så gärna att den ska bli så bra som möjligt för er som läser den!

Ska försöka ta lite bilder under dagen medan solen är framme och värmer både oss och vår frusna mark som vi går på. Skulle vara super härligt och få lite fina bilder på mig och min pan pan verkligen, har inte så många nya bilder på oss båda tillsammans nu, vilket måst ändras! Ska även lägga upp inlägg med träningspassen jag gör, för er som skulle vilja börja träna också men precis som jag, inte behöva åka in till ett gym och träna. Hemmaträning helt enkelt!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate