Sen uppdatering

WIN_20160211_00_45_41_Pro

Sitter i sängen just nu, klockan är lite närmare ett på natten och ska snart sova så att jag orkar upp i tid imorgon. Har planerat en överraskning till min bättre halva imorgon kväll och hoppas att han kommer tycka om det (because I know that I will, haha). På dagen ska jag bara försöka plugga så mycket som möjligt på min retorikanalays som ska lämnas in på fredag. Hoppas verkligen att den blir bra och att jag får godkänt på den.

Varit väldigt dålig på att skriva här nu  på grund av att det varit mycket med skolan, jobb sökandet och allt annat som händer i mitt privatliv. Mår inte så bra just nu, men jag är glad att jag har mina vänner och min bättre halva. De är mitt ljus i vardagen just nu och jag är så oerhört lycklig över att ha de!

Nu ska jag i alla fall ta och försöka sova lite. Det är ju trots allt en dag imorgon också.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate