TS&TF uppdatering

Yes, uppdateringen på The Serpent & The Falcon går sådär just nu, men det har den gjort i och för sig sedan förra sommaren… Men jag har kommit lite längre än förut, men fastnat igen. Säger inte att jag inte fått någonting gjort alls, men det går lite långsamt fram. Blivit klar med ett utav styckena i det tredje kapitlet, skulle kunna göra klart det och sen publicera den men jag vill inte att den ska bli för kort! Så jag fortsätter att kämpa på den.

The Serpent & The Falcon book cover

Men jag har lyckats göra om omslaget till hela historien i alla fall. Är jätte nöjd med den och glad att jag fick det gjort och kan nu visa den för folk utan att skämmas för omslaget!

Ska försöka bli klar med tredje kapitlet snart, men nu har ni fått en liten uppdatering på det hela i alla fall.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate