Fuskisdag 19 februari 2016

2016-02-19_10.19.32 FLAWLESS

Som bilden förklarar med sin fina hashtag, känner jag mig ganska flawless idag… Ja, förutom det faktum att jag just nu sitter på donken och trycker i mig en alldeles för onyttig och alldeles för tidig lunch innan jobbet. Men hittade inget schysst fik i närheten som jag kunde äta en ordentlig, nyttig frukost så vad gör man när magen kurrar så fruktansvärt mycket på en? Går och äter på McDonalds, såklart…

Men det gör inte så mycket kom jag att tänka på nu, då det är Fredag och inte Måndag som jag fick för mig imorse, haha. Skyller på att jag varit sjuk sedan i Tisdags! Skönt att komma tillbaka till jobbet i alla fall. hatar att vara sjuk och behöva stanna hemma. Så nu är det slut på det. Dags att jobba hårt och få pengarna komma rullande in.

Har börjat kolla klart på hela första Naruto nu, och äntligen har jag kommit till slutet på den! Tror att jag har kämpat med serien i snart sex eller sju år… Men! Jag beskyller att serien har ett fåtal för många stunder då det inte händer någonting och då tappar man lusten även om man är dubbelsidig till att hoppa över de avsnitten. Men nu äntligen har jag bara några få avsnitt kvar, sen kan jag äntligen börja på Shippudden! Yess!!!! Funderar också på att, i andan av att jag tittar på naruto just nu, göra en sådan 30 dagars utmaning i Naruto tema, haha.

Håller fortfarande på och utformar recensionerna utav Avatar: Legend of Korra och Tokyo Ghoul. Vill få de så bra som möjligt och måste verkligen fundera över hur de varit, förutom asballa så klart.

Men nu ska jag ta och runda av här på donken för att röra mig mot jobbet och kicka igång dagen på rikigt! #beastmodeON

 

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate