Uppdatering – ledig söndag

Sitter just nu i soffan hos min bättre halva som jag umgåtts med idag, vilket har varit super härligt då det inte bara varit en vanlig dag med världens bästa människa, dessutom min lediga dag!

Vet faktiskt inte ärligt talat varför jag fick ledigt idag men det var rätt så skönt ändå. Idag kommer vi nog inte göra något speciellt mer än vad vi gjort hittills. Vilket är ganska skönt i och för sig, men man vill ändå på något sätt hitta på saker med varandra mer än att bara vara hemma. Saknar när vi brukade ka in till stan var och varannan dag och fika, ibland gå på bio eller äta på pizza hut… Goda tider!

Men nu är det goda tider också, speciellt idag då vi ska laga lammgryta. Åh, jag är helt galen i den grytan. Kan verkligen inte sluta äta sen när jag väl börjat… så god är den faktiskt! Och den grytan är en anledning till att jag aldrig skulle kunna bli vegeterian etc iavsett om jag skulle vilja haha.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate