#2 ledig dag 24 februari 216

Sitter på tåget mot Handen just nu och ska ta mig hem till bästa vännen för att spendera min ofrivilliga lediga dag hos henne innan jag drar iväg till Skogås och hänger med gamla gänget där på kvällen.
Gick upp imorse för att åka iväg till jobbet men möts av ett sms från chefen där det står att jag blir ledig tills det blir aktuellt att jobba igen?! Vadå?
Fattade ingenting men tog ledigt idag i alla fall och hoppas på att komma tillbaka till jobbet imorgon, då vi dessutom kommer bli utbildade i kaffemaskinen av en från Molinari själv. Men blir jag ofrivilligt satt på leidghet imorgon också, då kommer jag nog smälla ordentligt känner jag.
Föröskt prata med min chef, men han vägrar att lyssna. Bra jobbat!
Men men, ska väl inte klaga på att få en ledig dag. Får se det hela från den ljusa sidan, jag har en hel dag pt mig nu att försöka skriva klart det senadte kapitlet i min fanfiction samt allt annnat spm ska göras till exempel, recensionerna på serierna jag sett nyligen samt påböeja min litteraturavhandlings jämnförelse. Yes så får det bli!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate