Uppdatering, uppdatering, sen uppdatering

2014241836418120950404_sbig

Sitter i sängen ute på landstället just nu och gjort mig iordning för att sova om en liten stund. Suttit i typ två eller tre timmar ikväll och kollat upp olika, billigaste men bra grym alternativen och PT alternativen. Tröttnat totalt nu på att jag hela tiden, om och om igen säger att jag ska ta tag i mitt liv och återuppta min träning men som sedan bara slutar med att jag fortsätter sätta på mig en massa vikt i fett. Men nu har jag verkligen tröttnat och tänker faktiskt göra något åt det!

Och det sköna är att jag nu har en fast inkomst som medför friheten och ekonomin att kunna skaffa mig ett gymkort och ta tag i mitt tränande seriöst nu. Men funderar över om jag ska skaffa ett gymkort eller ett simkort? C och jag snackade häromdagen om att kanske skaffa simkort och simma någon gång eller två i veckan, vilket jag skulle behöva för mitt flås är inte det bästa och dessutom är imning typ den bästa träningen för den tar på hela kroppen i olika aspekter. Men det kostar så grymt mycket med ett årskort för simhall, förvisso en engångskostnad. Men ändå.

Nåja, vi får se hur det blir, en sak är i alla fall säkert och det är att jag ska hitta en PT på ett eller annat sätt. Behöver någon slags mentor känner jag. Nu ska jag i alla fall sova och imorgon blir det årsmöte och träffa C som händer. Ska uppdatera hela mitt liv lite mer detaljerat i ett annat inlägg. God natt på er alla!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate