Skoldag, 14/3 2016

Sitter i skolan igen och pratar om vårt stora slutgiltiga skoluppsats; litteratur jämförande analys. Har inte hunnit börja skriva på min analys ännu men ser  allt i tankarna och hunnit läsa förta boken i alla fall, åtminstone påbörjat andra boken som går ganska bra. Måste bara återuppta läsandet ordentligt nu då det bara är knappt två månader kvar innan den ska vara helt och hållet klart!

Ska dessutom jobba idag, men min chef har gett mig en väldigt konstig tid för mina skoldagar, idag slutar jag skolan 10:25 och jag börjar jobbet 10:30… Va? Tror det bara blivit lite fel men får se om jag kollar med chefen om det går att fixas med en timmes framskjutning eller om jag bara låter det vara. Handlar ju ändå trots allt bara om ena skiftets tider alltså varannan vecka.

Försöker fortfarande hitta en tid med en tjejkompis som antagligen ska hjälpa mig komma igång med träningen igen och ordentligt denna gång. Har ju fått mina jobbtider nu så det är väldigt skönt att kunna planera mina veckor med att träffa vänner, eller vara med C etc etc utan att behöva vara orolig över att jag kanske jobbar den dagen och/eller vilken tid börjar jag/slutar jag?

Ska snart iväg till jobbet och köra en hel dag. Efter jobbet får jag se om jag drar hem till mig eller till C. Imorgon blir det i alla fall första styrelsemötet för nya styrelsen i min lajvförening och bio med C!

 

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate