Något nytt på gång

b43c0f6a759021b175f80eb730c02061

Fick idag reda på något ganska häftigt som kan bli aktuellt inom en dryg framtid. Åh, jag bara längtar efter att få berätta för er, men måste hålla mig ett litet tag tills jag får ok om det hela. Helt otroligt! 2016 blev trots allt inte så dåligt som jag trodde att det skulle bli det.

Så glad att mitt liv är på väg upp, hela jag är på väg upp. Upp till toppen! Finns ingen bättre känsla än när allt går som man vill.

Men i alla fall, idag skulle jag ha varit ledig men fick hoppa in ett pass åt en av mina kollegor som blivit sjuk. Så har jobbat i stort sätt hela dagen, och nu sitter jag hemma hos C och funderar på vad för mat jag ska laga innan jag ska iväg på ett möte vid 19. Får bli något lätt och snabbt i alla fall, måste åka hemifrån om typ tjugo minuter. Så taggad för detta möte men samtidigt väldigt nervös. Men hoppas på det bästa!

 

 

 

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate