Hemma & jobb

20160331_005235

Kom hem från första ordentliga (och fysiska) mötet med nya styrelsen i min lajv förening ikväll, gick jätte bra och snabbt på bara två timmar för att vara oss. Varit hemma nu i kanske någon trettio eller fyrtio minuter och sitter för tillfället innan jag ska sova, med två trollstavar som ska skickas iväg imorgon. Glad att äntligen ha en dator som fungerar och att jag kunnat nu koppla min dator med skrivaren och skriva ut order pappren till båda trollstavar! Hoppas bara att kunderna blir nöjda med sina stavar.

Men nu äntligen ska jag få sova så att jag kan försöka orka upp vid 05:30, eftersom jag ska till jobbet och har öppningspasset imorgon… det bra med att öppna på morgonen är att man får gå hem tidigare och slipper stängning!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate