Lajv jobb innan jobbet

Sitter just nu på pendeltåget på väg in till jobbet för ett dagspass 07:30-16:00. Pysslar lite med datorn och fixar med en idé som togs fram till lajvets elevhem som jag lajvar i och försöker fixa det till det bättre för alla. Väldigt roligt arbete måste jag få säga, ska bli kul och se hur pass jag hinner fixa detta på typ… två och en halv månads tid och hur det kommer ta sig på lajvet i sommar!

Har en kompis som ska agera lite utav en frakt pelle åt mig så att två kunder får sina trollstavar som jag gjort för ett litet tag sedan. Är nöjd med de själv men får väl se vad kunderna tycker själva.

 

 

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate