April, april

Nu är jag så arg, slutade precis jobbet och kollade mobilen medan jag gick mot pendeln och ser att C har messat mig… Första och enda som försökt och lyckats lura mig ordentligt.

Ringde honom för att jag verkligen behöver få veta om det är sant i telefonen, och det första jag får höra när han svara; April, april! Jag blev så arg, jag till och med sa fan ta dig till honom. Självklart menade jag det inte som att ”jag är jätte arg på dig och fan kan verkligen ta dig”, utan det var mer över att han faktiskt gjorde en sådan sak och att han lyckades. Det roliga var att han gjorde det för han trodde att jag surade över något som inte ens var eller hade hänt. Men det var ett lyckat och roligt april skämt, måste jag hålla med om!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate