I am Cait

IAmCait_Desktop_ShowDetail_2560x1450_1280x725_484100675506-e1440189532354

Har precis kollat klart på första avsnittet i den första säsongen av I am Cait… Älskar serien. Älskar det som hon gör och det hon vågat gå igenom verkligen. Dessutom är hon ursnygg och jag är ganska avis på henne haha.

Ångrar inte ett dugg att jag kollade igenom första avsnittet med 90% hack i både ljudfil och bild. Men nu ska jag sova, sen imorgon ska jag träna när jag vaknar för att sedan åka bort till Ulricksdal för att vara med på en lajvworkshop med min bästa killkompis Andreas och sedan träffa C för att umgås, äta någonting antagligen och kanske, eventuellt, gå på bio innan han ska jobba och jag dra iväg med några vänner för att fira en tjejkompis födelsedag. Godnatt på er alla!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate