Våren har kommit

161852-Good-Morning-Spring

Så, våren har äntligen kommit och med det kom min pollenallergi. Kliar som bara den, huvudvärk, igen täppt i hela näsan och mina ögon kliar något fruktansvärt!

Jag älskar våren, för då blir det varmt, allt liv kommer tillbaka och jag slipper alla tunga kläder. Men jag ogillar våren nästan lika mycket tyvärr på grund utav vad min pollenallergi gör med mig, speciellt under våren då det är som värst för mig. Och jag som trodde att jag skulle klara mig utan medicin detta år… oh, how wrong I was…

Idag ska jag i alla fall åka och hälsa på min älskade lilla farmor, vilket ska bli jätte roligt och mysigt. Imorgon blir det jobb som vanligt. Men men, tillbaks till pollen allergin och allt annat i den verkliga världen.

Discussions

  1. Shanna Reply

    Hello, I origtnaie your blog in a pristine book of blogs. I will not be aware of how your weblog came awake, be obliged to have been a typo, Your blog summon looks sunny. Possess a vast day.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate