Tisdag 19 april 2016

Sitter hemma hos C nu och ska kolla efter lite filmer som går på biograferna nu, en för idag då vi tänkte gå och tills på fredag då jag ska gå med min far. Först var det tänkt att vi skulle gå på Cosmonova men de hade inga som var sådär jätte wow.

Har spenderat mycket av min fria tid utanför skolan och jobbet tidigare som det varit, med att titta vidare på Naruto Shippuden och kommit till när Sakura och Chiyo slåss mot Sasori. Detta är en av mina absoluta favorit delar i hela serien av olika anledningar då jag tycker det är så coolt att äntligen få se Sakura klara sig utan varken Naruto eller Sasuke och att man märker hur pass mycket starkare hon blivit sedan första Naruto. I mean, come on, hon fightas mot en av Akatsuki medlemmar som också råkar vara en av Ninja världens mest kända puppet masters. Sedan att Chiyo är Sasoris far/mormor och att det blir känslosamt under fighten är bara så härligt, fäller alltid tårar vid denna del av serien. Sen har jag märkt att (som vanligt i mitt konstiga lilla huvud) har jag fått någon konstig slänga av fancrush på Sasoris puppet Hiruko (inte på själva Sasori, utan the human puppet!)… kommit på mig själv flera gånger med att fantisera om att jag är med Sakura och Chiyo (GIRLPOWER FTW!) och typ förbannar Sasori för att han tagit Hiruko och gjort honom till vad han är i serien och att han typ var en kärlek till mig som ninja i Naruto, haha. Lite sjukt, jag vet. Men vad ska jag göra? Det är inte så att jag blir helt obsessed med mina fancrushes men ja.

Discussions

  1. Bardo Reply

    november 16, 2012 at 12:53 pm you are really a good webmaster. The web site loading pace is incredible. It kind of feels that you2r8&17;#e doing any unique trick. In addition, The contents are masterpiece. you have performed a magnificent activity on this matter!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate