En trött tjej i en grå pöl till värld

2016-05-13_21.06.21

Kom hem från nya jobbet för tio minuter sedan och äntligen ätit min middag nu. Började jobba på ett nytt jobb förra helgen och fortsatt jobbet idag, väldigt trött efter jobbet, väldigt trött efter pollenallergin och annat som händer i livet just nu. Efter jobbet idag satt jag inne i stan och fikade vilket var ganska skönt för att kunna varva ner efter jobbet.

Ska däremot snart gå och göra mig i ordning för att sova direkt eftersom jag jobbar på festvåningen imorgon mellan åtta på morgonen och fyra på eftermiddagen. Kul att få börja jobba igen men oj vad kroppen inte är van efter en månad, helt otroligt. Ska försöka börja träna nu igen (som jag sagt flera gånger och inte gjort handling av, haha). Som jag brukade skriva förut när träningen var min störta passion, Go fit or go home. Asså, ibland kan jag inte låta bli att tycka att jag är så rolig. Nåja, den som utstår och aldrig ger upp kommer förr eller senare nå sina mål. Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate