Gym dag

IMG_20160519_071712

Står just nu och väntar på bussen som jag ska byta till för att komma till gymmet. Känns ganska ovanligt och konstigt att åka till gymmet för att träna och att ha en träningsväska på sig. Men det är och ska bli kul att äntligen få komma igång med detta och göra något åt det som jag inte gillar med min kropp och framförallt; arbeta mig fram till ett hälsosamt och välformad liv!

Vägde mig igår hemma hos min far, det var ingen rolig siffra som vågen visade mig. 76.6kg väger jag just nu med en mage som döljer allt nedanför. Dags att bli fit och må bra!

#GOFITORGOHOME

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate