Ljuva stillhet

Sitter ute på landstället idag och bara njuter av den härliga solen och dess lugna natur. Sitter och arbetar lite på min lediga dag med studiecirkelmöten som jag planerar inom föreningen nu när det kommit till det tråkiga beslutet att vårat sommarlajv blev inställt på grund utav att det blev en miss i kommunikationen mellan oss i Crew (vi kallar oss så i ledningen för att få en bättre gemenskap) och kursgården där vi hyr in oss och lajvar. Det är jätte tråkigt men vi kände att det inte fanns så mycket mer att göra om vi skulle kunna ge våra medlemmar/spelare den höga kvalité och upplevelse som vi ville ge dem. Men jag är glad ändå!

Så nu återstår frågan för mig, för jag vill verkligen kunna åka bort i åtminstone en vecka denna sommar innan jag börjar plugga i höst, om jag ska åka utomlands med min bättre halva eller åka på Visbys medeltidsdagarna åtminstone de sista tre eller fyra dagarna eftersom MTV inträffar exakt samma vecka som min utbildning börjar…

Fast när jag tänker efter lite mer, så blir det nog antagligen ingen resa alls i huvud taget. Men jag får väl försöka göra det bästa möjliga utav min strandsatta tid, som jag nu mera kommer att kalla mitt liv. Nåja, jag kommer åtminstone få hålla på med lajvet så mycket jag vill!

 

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate