Dragons 101

Under förra lajvet gjorde jag i form av min karaktär en dum sak, genom att fråga personen som spelade min lärare, att hon skall skriva en full uppsats om… drakar. Det är helt ärligt talat, den dummaste idén som jag kunnat komma på. Någonsin!

Men det är en jätte rolig idé även om jag tycker att det är en super dålig idé som bara jag kunnat komma på, och samtidigt får mig att verkligen tänka efter. Köpt flera böcker om (med) drakar för att kunna på bästa möjliga sätt lära mig om detta. This will be fun!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate