Long time, no see

Så mycket har hänt sedan mitt senaste inlägget, livet kom i vägen. Jag har bytt jobb alldeles för många gånger, gått igenom sjukt jobbiga händelser i mitt privatliv som jag inte kommer dela med mig av i bloggen med mycket mer gott och blandat.

Nu är jag på benen igen efter allt som hänt och redo för nya tag! Just nu är jag på väg till jobbet och ska påbörja min ”helvecka”, vilket innebär att jag kommer jobba 4 dagar i stöten för att sedan njuta av 3 dagars ledighet.

Har även haft ledigt från min förening sen senaste månaden på grund utav allt som hänt men kommer snart gå tillbaka så fort jag känner mig 100% okej.

Känner att det är väldigt mycket jag kommer och vill börja igen med… bland annat mitt roman skrivande utöver allt som har med föreningen att göra. Ska bli kul att komma tillbaka eller vad man ska säga!

 

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate