Första på många år

13767329_10153749790791728_3754508702867222094_o

Jag tror inte att jag har sprungit på kanske fem eller sex år och absolut aldrig på gym! Men idag så gjorde jag det, i femtio minuter, utan ”onödiga” pauser som inte varit inplanerade i passet, aldrig tappat orken under hela passet och pressat mig till hundra procent. Brukar inte (har aldrig rättare sagt) speinga på gymmet, utan alltid hållit mig till maskinerna eller de fria vikterna. Jag måste få säga det själv, men jag är så jäkla stolt över mig för att jag efter två månader av att inte orka och bara skita i träningen, plockade ihop min träningsväska, åkte iväg till gymmet och verkligen gav mitt yttersta. Helt otroligt!

Längtar tills imorgon då jag tänker gå dit igen och köra ett lika bra pass då som idag! (vet ej vad det heter när man ökar hastigheten på springbandet!)

Hastighet – Tid – Form

4.4 – 5 minuter – warm up walk

7.4 – 2 minuter – jogging

9.4 – 2 minuter – running

7.4 – jogging

5 minuter rest, x2.

4.4 – 5 minuter – warm up walk

7.4 – 2 minuter – jogging

11.4 – 2 minuter – sprint for life

4.4 – 5 minuter – cool down walk

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate