oväntad dag

Okej, så det blev ingen träning idag för jag har alldeles för mycket träningsvärk i benen och för att jag planerade annorlunda från vad jag tänkt. Men idag fick istället bli en vilodag vilket man också behöver ibland. Imorgon däremot blir det att dra iväg till gymmet efter att jag kommit hem från landet, där jag sitter just nu och bara njuter av ledigheten jag haft hela denna vecka.

Så imorgon blir det ett till spring pass på gymmet, samma som i förr igår. Härligaste passet jag någonsin gjort och antagligen kommer göra, som jag känner i nuläget i alla fall.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate