Första veckan i skolan

IMG_20160812_1653442016-08-12_10.58.562016-08-12_10.55.55

Olika bilder från den senaste tidens händelser 

Så första veckan av skolan har gått och jag är så jädrans hype på det kommande året som jag ska spendera med att lära mig allt om frisör yrket! Att börja på den här skolan, Style Education, är helt klart det bästa valet jag någonsin kunnat och kommer göra  i hela mitt liv. Det är så otroligt roligt att plugga på komvux eftersom det är en otroligt stor skillnad från gymnasiet, här är alla så otroligt målinriktade och tar studierna på allvar. Man känner sig verkligen som en vuxen människa och inte någon liten skitunge som tår till skolan för att först och främst hänga med kompisarna.

Och det är inte bara skolan som går bra nu, jag har kommit igång med träningen ordentligt nu samt att jag fått ordning på min vardags rutin så att den störta skillnaden när det kommer till vardags är att min jobbiga akne som jag kämpat med sedan tidiga tonåren börjar äntligen försvinna så att man kan känna sig som en normal människa.

Ochdenna helg flyttar två utav mina närmaste vänner till Stockholm för att plugga, vilket jag är sjukt stolt över för dem bådas skull, och det ska bli så kul att kunna umgås mer med dem.

Dagens plan ser som så ut att jag ska åka iväg till gymmet och träna stenhårt, gårdagens träningspass uteblev då jag fastnade med en ny serie nämligen Vampire Knights, så jag drar iväg idag istället och kör hårt. Sedan till kvällen ska jag sätta mig ute på stan med mina nya klasskompisar och bara umgås och chilla, lära känna varandra lite närmare också. Ska bli jätte roligt!

Discussions

  1. ValarilGek Reply

    This is one awesome post.Really thank you! Fantastic. Furblur

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate