25 September 2016

Ligger äntligen, efter en fartfylld men rolig och mysig helg med vänner, i min egna säng och kollar runt på nätet innan det är dags för mig att avsluta för dagen.

Har varit och shoppat en ny dator tillsammans med min tjejkompis och bara haft en allmänt mysig helg tillsammans! Vi har ätit både pizza och sushi, kollat på stand up comedy, målat tenn orcher, snackat en massa lajv och bara chillat. Efter det idag drog jag in till Gamla Stan och åt middag tillsammans med en annan tjejkompis som fyllde år idag och sedan hängt hemma hos henne.

Så skönt att ligga i min egna säng och bara mysa i värmen och allt mjukt fluff. Imorgon blir det skola, sen hem och städa en massa. Samma sak för övermorgon då jag behöver städa min särbos lägenhet. Blir en fartfylld vecka… hade egentligen bara velat ta det lugnt men vad ska man göra.

Borde dessutom försöka få igång min träning också igen så att jag inte sackar efter med det. Men det är svårt när orken inte finns.

Men nu ska jag sova och så får jag ta morgondagen som den kommer!

Discussions

  1. Steffi Reply

    Cheers pal. I do apirpceate the writing.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate