Jobb, jobb, jobb

20160926_161800

Sitter just nu på centralstation här i Stockholm och inväntar en kompis till mig som jag ska äta middag tillsammans idag. Så medan jag väntar på att klockan ska bli 17 så tar jag tag i lite styrelsearbete!

Precis köpt mig en Pepsi (fuskar lite så där med min kost) och arbetar på. Så himla glad att jag får jobba, även om detta arbete tyvärr inte gynnar mig rent ekonomiskt, med någonting som jag verkligen älskar och brinner för. Kommer ju få jobba med två saker jag både älskar och brinner för inom dem närmaste två åren; styrelsejobbet samt frisörjobbet. Ser verkligen fram emot att få bli klar med utbildningen och börja jobba med detta. Men det ligger i framtiden, och jag sitter här i nuet; ivrig som en liten ekorre på att få komma dit!

Det har ju blivit bestämt nu hur vida vi i styrelsen och övriga arbetsgrupper av Yggdrasil Crew ska göra med våran förening och våra evenemang, så nu blev det ganska mycket jobb för min del då h´jag haft jätte mycket planer för kommande evenemang och behövt lägga allt på is. Tills nu då vill säga. Hittade en massa dokument som jag inte blivit färdig med, sömnads projekt som jag bara låtit ligga och samla damm och mycket mer. Det ska tas tag i från och med nu!

Håller dessutom på att jobba upp verksamheten med nya kollektioner, ny facebook design samt uppstyrning av hemsidan (fortfarande under planering dock)!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate