Morgonstunden

magick_1

Ska precis fixa mig inför skolan, som jag sett fram emot att få åka tillbaka till. Fast hade jag fått valt något annat hade jag självklart valt att hellre åka till Hogwarts och plugga… eller Yggdrasil för den delen heller. Men nu finns dem inte så dåfår man nöja sig med det näst bästa som är lika bra för mig.

Idag efter skolan blir det bara att åka hem och städa, efter det  kanske jag ska ta och försöka mig på lite Dragon Age igen. Satt och spelade senast i Lördags och jag pallade inte tillslut efter att jag dött nästan 7 gånger…

Kommer bli mycket jobb med föreningen och styrelsen igen nu när det är klart att både ledningen och lajven kommer fårtgå i arbete, vilket är så jädrans roligt. Jag verkligen känner hur min livslust kommer tillbaka med detta, vilket inte kunnat varit bättre!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate