Kommande planer!

snape-600x450kopia

Så mycket händer verkligen i mitt liv just nu med utbildningen, föreningen och skrivandet bland annat. Känns bra men samtidigt ovanligt att en del saker går så himla bra just nu och att andra saker tar ett avslut och hittar en annan fortsättning. En del förändringar är inge roliga att göra oavsett hur pass nödvändiga dem må vara. Men jag klarar mig igenom allt, som vanligt.

Jag har planerat sedan min sista tatuering, som jag gjorde måndagen 20 januari 2014, att göra en till men varken pengarna eller tiden har funnits till så nu planerar jag att till årets slut göra denna skönhet på bilden någonstans på min ännu ganska vita målarduk till kropp. Mycket planering, mycket att räkna på, många ställen att välja mellan! Nu är det ju såklart inte exakt denna vackra bit av konst som kommer hamna på min hud då jag vill att tatueraren ska få sin egen touch av konsten, så det kommer bli väldigt spännande när jag väl går och får den dit (n)målad. Ser verkligen fram emot det!

Funderar dock på att kanske sätta dit ett födelse- och dödsdatum… men det återstår att se! Har så många andra planer på tatueringar som jag vill göra men jag är ännu ung och har all tid i världen att fylla min kropp med all denna underbara konst jag vill ha!

Tatueringar är verkligen beroendeframkallande! ♥

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate