Smink är kul

14855940_10154017205951728_6703679603286855737_o

Lekte med min nya smink palett Eye Candy från Viva La Diva ikväll och är sjukt nöjd med hur det blev. Vågade inte riktigt gå så pass dramatiskt som jag kanske hade tänkt mig från första början… bebis steg. Färger använda i palletten; Honey, ChocolatePretty och Liquorice.

Har inte haft tiden att skriva, som vanligt, eftersom jag nyligen haft kurs avslut i skolan och därmed haft ett prov att ta hand om, samt en massa annat som pågått.

Bästa med att ha börjat nästa kurs; Frisör 1, är att jag äntligen kan ta kunder nu som behöver klippa sig, och förhoppningsvis i slutet av denna vecka som börjar imorgon, kommer jag kunna ta färgkunder ordentligt! Vi ska börja arbeta en gång i veckan till att börja med på skolans arbetssalong i Odengatan. Ska bli så kul!

Börjat arbeta på ett visitkort till mig som jag kan använda privat och öva på kunder utanför skolan. Kommer också bli så kul!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate