Samhain 2016

c10994617e192e6093d3cd701b89cae8

Idag är det Samhain, en av de viktigaste högtiderna inom wicca. Precis tänt ett ljus, sagt en visa här hemma och tänt rökelse för dem som lämnat oss och gått vidare. Gör detta varje år med att tända ett eller flera ljus, tända en rökelse och göra en rening av mitt hem för att hålla onda ting och andar från mitt hem. Detta är något väldigt viktigt för mig då det påverkar mig något oerhört om jag har något negativt hemma hos mig.

Detta är även som en lite för tidig nyår för mig som wicca också. Samhain är den första av wiccas åtta högtider i det wiccanska årshjulet. EN väldigt mysig högtid om man frågar mig.

 

O Gods beloved of us all

Bless this our Sabbat

That we, thy humble worshippers

May meet in love, joy, and bliss

Bless our rights this night

With the presence of our departed kin.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate