Första salongspasset

Ena delen av klassen som hade första salongspasset idag som jag var med i. Varit super roligt! Alla jobbade super bra oavsett vilken kund dem fick. SJälv blev det att sitta i receptionen hela dagen eftersom det blivit fel i bokningspapperna med min kund. Men det har varit super roligt vilket fall som.

Jag har svarat i telefon och tagit nya bokningar, avbokningar och tagit betalt av kunder på salongen, produktköp, vikt och rullat handdukar och haft en allmänt mysig men fartfylld dag! Stannade dessutom kvar med läraren till 17 för att se till att allt var i ordning och avklarat för morgondagen.

Kom nyss hem efter att ha, förutom salongspasset idag, varit på en förhandsvisning utav en väldigt bra fransk kärleks komedi som heter Kärleken är Störst (som dessutom har premiär nu på fredag den 4e november). Skrattat så jag nästan gråtit, blivit berörd över mina vilda fantasier och allmänt nöjd med hela filmen i sig. För er som gillar franska filmer, köp en biljett till på fredag och se den!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate