Sista minuten, 3 november 2016

20161102_200101

Sitter hemma och pluggar till ett prov som ska hållas i skolan imorgon. Klarar jag detta prov så får jag äntligen köpa ut färg från frisörgrossisten i närheten av oss hur jag vill! Jag är jätte nervös inför detta, men det kommer nog gå bra.

Även städat hela lägenheten idag efter att jag kom hem från skolan. Så skönt när hela hemmet är städat och rent, all disk är avklarad, inget damm som ligger och drar sig längre, allt är vädrat och doftar gott och allt är bara helt underbart. Gjort en stor städning idag med både dammsugning, moppa golv, skaka av mattor och vädrat i typ 3 timmar. Och nu när både städning och pluggande (till större del) är avklarat kan jag bara ta det lugnt och chilla… så skönt!

Idag fick vi pröva på att göra balayage i skolan på våra lika längd dockor (bilden tagen från google!) vilket var super roligt. Kommer göra mycket balayage framöver både i skolan och privat på kunder förhoppningsvis. Vi fick göra folieslingor också, vilket jag inte hann eftersom hela förmiddagen tog mig med att platta dockans hår efter att vi testat på clipslockar, men balayagen… wow!

Ska försöka läsa mina post-it lappar lite till, så att allt förhoppningsvis fastnar i hjärnan på mig till imorgon, har ingen aning ens om vilken tid vårat prov ska vara vilket är lite störande… men antar att det är lärarnas plan att vi ska vara ”oförberedda” inför provet.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate