När verkligheten slår till med en stor fet rak höger

large

Ibland gör man val i ens liv som man kommer ångra tills den dag man dör, idag slog den verkligheten mig med en rak höger. Det är en hemsk känsla som jag inte ens skulle önska min värsta fiende. Värsta av allt är när man vet att man inte kan göra någonting för att få den känslan att försvinna. Spelar ingen roll vart i livet man är, kommer eller ska till… man kommer alltid titta bakåt och tänka, tänk om jag bara varit smartare, mer oegoistisk, tänk om jag bara tagit tummen ur och fixat mig själv, gjort allting som blev fel bättre… tänk om jag kunnat vara vuxen och självständig.

Tyvärr, funkar det inte så, det är enkelt att vara efterklok… men att vara efterklok kommer fortfarande inte få en att göra allt bra och gå tillbaka till det man vill ha. Jag önskar det i alla fall.

tumblr_o4cpkvcchq1v2j1odo1_500

Många säger att tiden läker alla sår, visst men inte de djupaste och känsligaste sår som man får från ett långt förhållande som man insåg att det är vad man vill ha. Då står du bara där med smärtan som kväver dig och tårarna som gör dig blind i flera år medan den andre går vidare och lever sitt liv som en fri själ, utan en massa åtaganden… Det är en långsam död inombords för den som klänger sig fast på hoppet om ett bättre återkomst i sin älskades famn.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate