Harry Potter 30 day challenge

Så jag tänkte köra igång en 30 days challenge för skoj skull… och för att Harry Potter är alltid kul att skriva om! Denna challenge är en där jag berättar om t.ex. bästa boken, bästa/sämsta karaktärer enligt mitt tycke, vilken sida man skulle stått på om man varit med i filmen (eller för den delen, om det skulle varit på riktigt!?) m.m. Det ska bli spännande att göra denna challenge eftersom jag planerat i några månader nu på att göra allt fler Harry Potter inspirerade inlägg. Men som man säger, bättre sent än aldrig!

1c9bc6393abf94cc2c1e9056101c0d95

Så imorgon bitti kommer jag att börja med den första delen av denna 30 dagars utmaning och sedan kommer den att fortgå i 30 dagars följd. Nu däremot blir det att hoppa i sängen så att man orkar gå upp i tid imorgon till salongspasset!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate