Day 01; Your favorite of the 7 books

Min absoluta favorit bok av hela bokserien är, utan tvekan, sjätte boken! Harry Potter och Halvblodsprinsen (Har både den gamla upplagan och den nya i båda språken hemma!).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I boken får vi följa med Mr. Potter i hans sjätte år på Hogwarts skola för häxkonster och trolldom, men det är inte bara Mr. Potter vi får följa i denna spännande och en aning kusliga del av den långa serien. Boken handlar om, vilket titeln bekräftar för oss, en person som gått på skolan och kallar sig för ”halvblodsprinsen”. Jag älskar denna bok eftersom den handlar om en utav mina absoluta favorit karaktärer någonsin. Den går in lite mer på djupet, precis som sjuan, med magin som finns i denna fantastiska fantasi värld! Det är en sak som också gör den så bra, är att det inte bara handlar om Mr. Potter detta år… Vilket är en otroligt skön förändring tycker jag.

Det är även här, i Mr. Potters sjätte år som spänningen börjar nästan nå sitt klimax, men ändå inte helt och hållet. Tidigare böcker har innehållit mycket spänning och äventyr, men sjätte boken kommer den där mörka spänningen fram och jag bara älskar och se skillnaden mellan första boken och den sjätte. Det liksom får en att rysa i hela kroppen när man tänker på det samtidigt som man läser sig djupare in i bokens berättelse.

 

Jag utelämnar en massa spoilers som jag egentligen skulle kunna skriva om, utifall att det är någon som inte läst eller sätt filmerna för den delen heller!

 

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate