Day 02; Your favorite of the 8 movies

Egentligen står det i challenge bilden som jag hittade vilken är din favorit av dem 6 filmerna än så länge. Men alla filmerna har ju redan kommit ut (och en ny magi film dessutom!) så jag ändrar det till 8 eftersom det finns 8 filmer om Harry Potter.

Men vilken film som är min favorit är inte, eller borde i alla fall inte, vara svår att gissa då det är den sjätte filmen.

Och nu känner jag sådär att, vad kan jag skriva om filmen som inte är samma som boken? Visst finns det massa saker som inte är som i boken, tyvärr. Men filmen är fortfarande super bra, settingen är som jag i alla fall hade tänkt mig innan jag såg den för första gången och skådisarna är helt fantastiska!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate