Feeling witchy & wicked

 

img_20161127_161333

Sitter inne i stan på en Subway och väntar på Andreas så vi kan knalla runt på stan. Är sugen på att köpa mig ett par snygga allround skor med klack, astrött på att gå runt i mina sneakers.

snape-600x450kopia

Dessutom sugen på att tatuera mig nu när det ändå inte är sol och bad säsong… vet fortfarande inte bara vart jag ska en eller vilken utav alla mina idéer som jag har i skallen. Funderar på min Snape tatuering, men vet inte vart eller hur stor… skulle kunna ha den typ midjan/revbenen men är fortfarande inte säker. But it will happen! ♡

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate