Day 04: Your least favourite female character and why

Yeah, behöver jag säga mer än denna awesome gif som jag bara vill spy över för att hon redan vid första anblicken är förskräcklig med allt sitt sockersöta rosa kattälskande rövslickande-kär-i-Fudge manners?!

Måste bara få säga att McGonnagall var fett med tung både i boken och i filmen (because Maggie Smith is the shit!) när Umbridge kickar ut Trelawney. GIRL POWER MOTHER F*S!

Har helt ärligt talat hatat henne allt sedan hennes namn först nämns i boken, och när hon nickar hälsande till alla i filmen…. tror jag spyr. Och jag ber faktiskt om ursäkt till er som läser detta, men ni kanske förstår huruvida jag hatar denna kvinnliga karaktär och varför?

Tycker hon förtjänade vad hon fick utav kentaurerna, to be f* honest! Och jag är ganska säker att inte bara dem flesta, men till och med självaste Snape skulle hålla med mig om detta!

Där  har ni i alla fall min absolut mest hatade kvinnliga karaktär någonsin genom både alla böcker och filmer. Och ja, hon klår både Skeeter och Bealltrix. Med hästlängder!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate