Day 05: Your favorite male character and why

Ja, vad ska jag säga… jag föll pladask för honom redan innan allt uppdagades i filmerna och i böckerna om honom. Snape har alltid, är och förblir min absoluta favorit karaktär genom filmerna och böckerna.

Hade gärna sett en film eller bok göras om honom, but alas…. Underbara och helt fantastiske Rickman finns tyvärr inte med oss längre och jag har svårt att se någon spela Snape lika bra som han gjorde.

Han är en missförstådd karaktär som alla tror blint är Voldermorts följare. Hans historia förtrollar en, och all kunskap, all kraft denna man besitter… bara får mig på fall.

Han är utan tvekan magivärldens kraftfullaste man, till och med överträffar Voldermort. Dumbledore vet jag faktiskt inte om han överträffar men med tanke på att han lyckades lura Mörkrets herre i nästan 30 år så är han ju väldigt mäktig!

Som sagt, Severus Tobias Snape har alltid, är och kommer alltid förbli min nummer ett favorit karaktär genom alla filmer och böcker! Always…

 

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate