Winter is coming!

Godmorgon på er alla! Vintern har egentligen redan kommit, men jag är inte helt nöjd ännu med huruvida den kommit ordentligt eller inte. Jag vill ha mitt fina vinterland som jag som liten åtminstone vuxit upp med.

Idag ska jag träffa en kär vän och hänga inne i stan och chilla, antagligen dricka en varm choklad. Funderar på att åka till London över mellandagarna i år också, verkligen få uppleva winter wonderland som jag älskar.

Satt igår kväll med en massa förenings dokument och skrev ända fram till klockan 3 på morgonen så vaknade inte fören nu idag. Skönt att det är ljust ute fortfarande i alla fall. Men ska fortsätta med förenings dokumenten lite till innan jag ska fixa mig för att åka in till stan.

Winter is coming!

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate