Day 06; What house would you want to be in? What house do you think you would get?

70bef8e3afee995df6711036e594bc5b

Jag vet inte hur många tester från både Pottermore och andra sidor som jag tagit flör att fastställa vad jag skulle vara. OM jag ska ge min helt ärliga svar så är det, utav alla gånger jag gjort testerna, 50/50 Slytherin och Ravenclaw som jag får… med andra ord så är jag en klockren Slytherclaw!

Men om jag fick välja vilket av det två hemmen jag fick välja själv skulle jag säga Slytherin eftersom det är det elevhemmet som jag känner igen mig mer i det elevhemmet än något annat, men om jag ska tänka logiskt så skulle det nog med störta säkerhet bli Ravenclaw som jag skulle bli indelad i.

Som sagt, jag har egenskaper från båda elevhemmen som kompletterar varandra, men ah detta är vad jag tror att resultatet skulle bli!

Discussions

  1. Keydren Reply

    A bit surpsired it seems to simple and yet useful.

Join the discussion

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

The Nerdy Fitness Girl

Felicia Ingren, 22 år. Stockholm.
Pluggar till frisör på Style Education söder om Stockholm City. Jobbar även nu mera med Youtube!

Harry Potter nörd, musik galning, konst tokig (tatueringar, teckningar etc.), skriva, träning och diverse pyssel. Äger även en hobbyverksamhet!

Skriver om allt gott och blandat i min vardag. Nördiga saker av dess olika slag, hälsosamt och fitness!

Translate